Idola Mimpi-mimpiku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, August 6, 2010

Lover

Cintailah alam kita kerana alam akan sejuta kali cintakan kita. Adakah??

Semasa meeting Encik Google terjumpa satu page yang boleh create a pic. Maka setelah dijelajah, terpikat kepada suatu pic yang menarik mata-hati-perut ku. Nak tengok???






Okeh. Aku tau simple. Tapi untuk aku mereka pic sebegini, it's take time. Idea sekarang hide-and-seek dengan aku. So aku ambil saja yang ini. Bolehkan Encik Google???

Tak boleh pun, sudah ditepek di sini. Huhuhu

NotaKuaci: Aku suka warna hijau juga. Comel je rasa. Tak perasan plak aku ada ciri-ciri kehijauan. HUhuhuhu



logo baru

2 comments:

  1. idea utk apa ni? keje eh? heee

    ReplyDelete
  2. taklah..bukan kerja... tapi cari kerja yg bukan kerja...huhu

    ReplyDelete