Idola Mimpi-mimpiku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, December 3, 2010

Arianna

Selain jaga Office, aku juga jaga Arianna mengikut giliran. Ini bukan part-time work. Sila paham istilah ini. Masih belum jelas status apa yang boleh digunapakai. Sekarang ini, lebih selesa guna istilah tolong jaga. Refer as my bos mentioned to me. Sebab tak tahu apa yang mahu dikatakan bila orang bertanya. Sebab kalau nak kata kerja, need to pay 100% attention on it. Cukuplah bebanan kerja yang ada. It enough. Tak mahuuuuuuu lagiiiiiiii.

Ini aku mahu bagi ruang pada Arianna. Mari menjenguk Arianna secara maya. Mahu lihat secara reality, marilah walk-in. If it's my turn to look after this shop, u will meet me as your shop assistant. Mariiiii.

Senaskah Al-Quran. Cantik. Tapi Out of Stock. Jika berminat, boleh buat pre-order dulu.

Juga senaskah Al-Quran. Actually, yang dijual adalah Quran's box . Quran is for free. Or maybe price included Quran. Tapi my bos kata,"kami tak jual quran". So mana-mana ikut fahaman andalah.

A few flowers digubah oleh aku secara cincai...boleh dibuat hand's flowers jika berminat.Berapa jenis bunga yang ada. Sebahagian saja. Lagi sebahagian. Silalah ke kedai Arianna.Juga terdapat a few cenderamata-hati yang boleh dipilih. Mari tengok.
Nak suruh aku gubah cerderamata-hati pun boleh jugak.


Mahu cari kurta, jubah untuk kanak-kanak. Ada yang untuk umur 1, 2. 3, dan 5,6,7,8 tahun. kihkihkih.

Ini bukan sekolah tadika, atau taska, atau pra-sekolah. Tapi anda masih boleh bawa anak-anak. Sambil anda memilih dan membeli barang. Anda boleh membiarkan anak-anak bermain dan memilih permainan dan buku-buku yang mereka minati. Ibu dan anak pasti suka dapat apa yang mereka hajati.

Berminat untuk walk-in. Marilah datang.
No. 45, Jalan 3/69, Seksyen 3 ,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor.

Mahu jenguk blog Arianna?
http://ariannagift.blogspot.com/

Entry ini adalah pesanan khidmat masyarakat dari Budak Comot (BC). Social Work. Wink 0_<

footer

No comments:

Post a Comment